Nv_ss15_16

Hogyan kezdődött

Hogyan kezdődött? – minőséget a hétköznapokhoz

Egész életemben törekedtem arra, hogy olyan dolgok vegyenek körül, amiben örömömet lelem. A szabadidőmet értékesen töltsem el. Ha költök valamire az ne csak éppen pont jó legyen a célra és ennyi, hanem 100%-ban feleljen meg az elvárásaimnak. Kivált képpen amikor élelmiszerről van szó. Szerencsére ebben a férjem is partner így nagy egyetértésben szoktuk járni a különböző budapesti ínyencségeket kínáló boltokat, fűszereseket.

Még javában ősz volt, amikor felfedeztem magamnak Nicolas Vahé termékeit. Azonnal elvarázsoltak mind ízvilág, minőség és design területén is. Többször említettem a férjemnek, hogy sajnos nem lehet itthon kapni, pedig mennyivel egyszerű is lenne egy itthoni webshopból megrendelni őket. Mire ő mindig azt válaszolta, hogy akkor nyiss te egy webshopot. Sokadjára úgy döntöttem, hogy nem keresem a kifogásokat és belevágok.

 

Mi a célunk? -főzzünk finomat, egyszerűen és nem árt, ha a konyhát is dekoráljuk közben

Célunk, hogy kompromisszumok nélkül lehessen itthon is elérhető áron beszerezni azokat az exkluzív, stílusos és egyedi designnal rendelkező ínyenc termékeket, amiket már a többi nyugat európai országban jól ismernek.

Szeretnénk a magyar konyhákba csempészni a termékeink által azt az örömöt, amit egy egyszerű és finom vacsora elkészítése után érez az ember, amikor bezsebeli a bókokat a varázslatos ízélményért.

 

0 replies

Szóljon hozzá

Résztvenne a beszélgetésben?
Vegyen részt benne!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>