FŰSZERES ÉS CSÍPŐS SZIMFÓNIA

A sütőt előmelegítjük 150 C fokra. Keverjük össze a magvakat (mandulát, mogyorót és diót) a chilis olívaolajjal és a ketchuppal. Egy sütőlemezre tegyünk sütőpapírt és helyezzük el rajta a magvakat.Tegyük a sütőben 12 percre. Miután megpirultak vegyük ki a sütőből, és szórjuk meg fokhagymás, chilipaprikás fűszersóval. Tipp: Tökéletes az esti sörözéshez vagy ajándékként is megállja a helyét.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ:

25 perc

ADAG:

4

HOZZÁVALÓK:

  • 100 g mandula, amin még a vékony héja rajta van
  • 100 g dió
  • 100 g mogyoró
  • ½ dl Nicolas Vahé chilis extra szűz olívaolaj
  • 1 dl csípős ketchup
  • Nicolas Vahé fokhagymás, piros chilipaprikás fűszersó

Chilis Extra Szűz Olívaolaj

Fokhagymás, Piros Chilipaprikás Fűszersó