Saláta kecskesajttal

A kecskesajtból vágjunk körülbelül 2 cm vastag szeleteket mi. Mossuk meg a retket és a körtét és vágjuk fel azokat is vékony szeletekre. Mossuk és szárítsuk meg a salátát. Keverjük ki az öntetet a citromléből, Nicolas Vahé dió olajból és mézből, majd ízesítsük a Nicolas Vahé Mix Minden Napra sóval és borssal. Keverjük össze a saláta és az öntet. Rendezzük el a tányéron a sajtokat, a körtét, retket és diót, valamint a zöld salátát. Díszítsük a salátát a mázzal és szórjuk meg snidlinggel.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ:

30 perc

ADAG:

4 fő

HOZZÁVALÓK:

  • 1 rúd kecske sajt
  • 4 retek
  • 2 körte
  • 400 g baby saláta
  • 50 ml cirtrom leve
  • 2 ek. Nicolas Vahé Dióolaj
  • Nicolas Vahé Só, Bors / Mix Minden Napra
  • 1 ek. méz
  • Nicolas Vahé Máz / erdei gyümölcsös
  • snidling a dekoráláshoz

Dióolaj

Só, Bors – Mix Minden Napra