ZÖLDSÉG CHIPS NICOLAS VAHÉ FŰSZERNÖVÉNYES SÓKKAL

Aprítsuk fel a zöldségeket vékony szeletekre. Egy nagy fazékba, melegítsük fel az olajat 160 ° C fokra. Megpirítjuk a felszeletelt zöldségeket körülbelül 7 perc alatt. Ne tegyünk 15 szelet zöldségnél többet egyszerre az olajba. Amikor a zöldségek már nem gyöngyöznek kész is vannak.
A céklát szórjuk meg Nicolas Vahé fekete olajbogyós, rozmaringos sóval. A paszternákra szórjuk a Nicolas Vahé gyöngyhagymás, céklás sót és az édesburgonyára pedig, szórjuk a Nicolas Vahé paradicsomos, Provence fűszernövényes sót.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ:

30 perc

ADAG:

2 főre

HOZZÁVALÓK:


• 1 cékla
• 1 paszternák
• 1 édesburgonya
• Nicolas Vahé fekete olajbogyós, rozmaringos só
• Nicolas Vahé gyöngyhagymás, céklás só
• Nicolas Vahé paradicsomos, Provence fűszernövényes só
• 2 l növényi olaj (szójaolaj vagy földimogyoró olaj)

Fekete Olajbogyós, Rozmaringos Fűszersó

Paradicsomos, Provence-i Fűszernövényes Fűszersó